skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Organizaciju čine njeni zaposleni i predstavljaju jedan od najznačajnijih resursa koje organizacija poseduje, a koji uz adekvatno vođstvo top menadžmenta daju izvrsne rezultate. Stoga ulaganje u razvoj i obrazovanje svojih zaposlenih se smatra potrebom kako bi se opstalo na stalno rastućem tržištu.
Iz tog razloga Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije dodeljuje  priznanja organizacijama koje su postigle izuzetne rezultate na polju ulaganja u kompetentnost i obuku svojih zaposlenih.

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije je posle duže najave, 2022.godine, prvi put raspisala konkurs za nagradu OBUKOM DO KVALITETA POSLOVANJA, a sa ovom praksom nastavljamo i u narednom periodu.
Kao udruženje koje je svoj rad posvetilo unapređenju kvaliteta u svim segmentima, smatramo da organizacije koje ulažu u svoje zaposlene zaslužuju da dobiju ovo priznanje.
Ukoliko smatrate da Vaša organizacija treba da se nađe na spisku nagrađenih, možete se prijaviti na konkurs i popuniti upitnik OVDE , nakon čega će komisija sagledati prispele prijave i doneti konačnu odluku.

Nagrađenim organizacijama priznanja će biti uručena u okviru naučno stručnog skupa „SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANjE I KONKURENTNOST“ .
Ulaganjem u ljude dobićemo najviše

 

Back To Top
×Close search
Search