Panel sesija “Šta sve može da utiče na bezbednost i kvalitet hrane“
U Restoranu Bagdala u Kruševcu, 28. marta 2024. godine, u 12 časova, održana je fascinantna panel diskusija pod nazivom “Šta sve može da utiče na bezbednost i kvalitet hrane”. Ova uzbudljiva sesija organizovana je uz podršku kompanije Realtor d.o.o. i Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije. Vođenje panela povereno je renomiranom profesoru dr Zoranu Punoševcu, dok su panelisti bili istaknuti stručnjaci u oblasti veterinarske medicine i ishrane:
- Profesor dr Milorad Mirilović, dekan Fakulteta veterinarske medicine
- Dr sci.vet.med Dobrila Jakić Dimić, direktorka Naučnog instituta za veterinarstvo Srbije
- Profesor dr Dragan Šefer, redovni profesor na katedri za ishranu i botaniku Fakulteta veterinarske medicine
- Jelena Tončić, predstavnik Metro d.o.o
Cilj ove dinamične panel diskusije bio je da se dobavljačima kompanije Realtor d.o.o. i njihovim partnerskim restoranima pruže ključne informacije o faktorima koji mogu uticati na kvalitet i bezbednost hrane. Panelu su prisustvovali članovi tima za bezbednost hrane iz hotela Trayal i Idila, Restorana Bagdala, Realtor d.o.o. i Goodyear, kao i korisnici usluga i dobavljači sirovina, stvarajući tako stimulativnu atmosferu za razmenu znanja i iskustava u domenu poslovanja sa hranom.