skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs
Održana 29. Nedelja Kvaliteta
bty

Održana 29. Nedelja kvaliteta

 Tradicionalna, 29. po redu manifestacija Nedelja kvaliteta u Srbiji, održana je od 4. do 6. marta 2020. godine u Beogradu – Privredna komora Srbije. Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE u saradnji sa PKS, pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede – resornog ministarstva za kvalitet i bezbednost proizvoda, uz podršku Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije – AKS i Inicijative za kvalitet zemalja srednje i jugoistočne Evrope – MSEECQI, okupila je brojne autore i učesnike iz zemlje i okruženja.

Predsednik Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije, prof.dr Zoran Punoševac je ovom prilikom predstavio rad na temu “Održavanje tehničkih sistema i bezbednost zaposlenih” sa posebnim osvrtom na  značaj i uticaj  održavanja mašina i opreme. Razlog ovome je činjenicu da se najveći broj povreda na radu dešava upravo u sektoru  industrije, a da su najčešći uzroci povreda na radu  upravo povrede od mašine. 

Prof. dr Zoran Uroševac je iskoristio priliku,  da u ime Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije pozdravi sve prisutne  učesnike Nedelje kvaliteta i da im poželi uspešan rad.

Takođe,  predsednik Asocijacije je ovom prilikom  pozvao sve prisutne da se ove godine u novembru mesecu pridruže na tradicionalnom 22. naučno stručnom skupu “Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnosti”, na Kopaoniku u periodu od 25-27. novembra.

Back To Top
×Close search
Search