skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

WEBINAR INFORMACIJE O NOVOJ VERZIJI CODEX ALIMENTARIUS

Poštovane koleginice i kolege,
Poštujući dugu tradiciju organizacije naučno stručnog skupa pod nazivom “SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST” ovom prilikom u cilju nastavka tradicije pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na BESPLATNOM webinaru na temu INFORMACIJE O NOVOJ VERZIJI STANDARDA CODEX ALIMENTARIUS koji će se održati 07.03.2023.godine sa početkom u 10 časova.
U Septembru 2020, Codex Alimentarius Commision je izdao izmenjeno izdanje Code of Practice (General Principles of Food Hygiene (CXC 1-1969), gde između ostalog, postoje novine vezane za HACCP sistem. Obzirom da je HACCP osnova sistema upravljanja bezbednošću hrane kod svih GFSI prepoznatih standarda, poželjno je osvrnuti se na poslednje izmene.
Ovaj webinar je kreiran da polaznicima pruži opširan pregled promena koje mogu uticati na poslovanje sa hranom. Ako ste odgovorni za implementaciju, upravljanje ili reviziju HACCP sistema, ovaj webinar će vam pružiti solidnu osnovu za unapređenje vaših veština.
Webinar je namenjen onima koji su odgovorni za rukovanje hranom u svim karikama lanca hrane. Ovo uključuje: vođe HACCP tima, članove HACCP tima, zaposlene u proizvodnji hrane, zaposlene u distribuciji hrane, zaposlene koji su zaduženi za sisteme bezbednosti i kvaliteta hrane, tehničke menadžere, osobe odgovorne za reviziju ili preispitivanje HACCP sistema i konsultante za bezbednost hrane.
Predavač na webinaru biće prof.dr Radomir Radovanović, istaknuti profesor i konsultant i dugogodišnji član Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.
Webinar će biti organizovan putem Zoom platforme, i svi prijavljeni će blagovremeno dobiti link za pristup.
Prijavu na webinar možete izvršiti direktno na email tako što ćete kao predmet poruke navesti PRIJAVA NA WEBINAR HACCP, a u tekstu navesti sledeće podatke: Ime i prezime, institucija / organizacija, funkcija, email adresa.
Program webinara možete preuzeti OVDE

Back To Top
×Close search
Search