skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Saradnja AKS i Hrvatskog društva kvaltete

U periodu 10-13. maja 2017 godine u Remisens Hotelu Admiral u Opatiji održana je 17. Hrvatska konferencija o kvaliteti i 8. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitet. 

Zajednička misija Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije i Hrvatskog društva kvaliteta na unapređenju infrastrukture kvaliteta u regionu predstavlja neraskidivu vezu ove dve institucije.  Predsednik Asocijacije za kvalitet prof.dr Zoran Punoševac  je učestvovao na konferenciji Hrvatskog društva za kvalitet i ovom prilikom imao priliku i čast da na otvaranju pozdravi učesnike konferencije i poželi organizatorima uspešan rad.

Kao pozvini predavač, prof. Punoševac je održao predavanje na temu Regionalni pristup unapređenja bezbednosti i zdravlja na radu, ističući ovom prilikom koji su najčešći problemi iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu sa kojima se svakodnevno susrećemo, kao predstavljajući  modela kako ove probleme prevazići i unaprediti infrastrukturu bezbednosti i zdravlja na radu kako u zemlji tako i u regionu.

Back To Top
×Close search
Search