skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

AKS učestvovala na simpozijumu HDMK

prof.dr Zoran Punoševac na ceremoniji otvaranja 18. simpozijuma

U periodu od 22-24. marta u Hotelu Punta u Vodicama, Hrvatska održan je 18. međunarodni simpozijum Hrvatskog društva za menadžere kvaliteta pod nazivom Kvalitet kao strategija.

Kako i sam simpozijum nosi naziv, 22. Marta održan je okrugli sto Kvalitet kao strategija , gde je predsednik Asocijacije učestvovao kao jedan od panelista ovog okruglog stola, govoreći o značaju kvaliteta i ulaganja u kvalitet u cilju unapređenja infrastrukture kvaliteta u regionu.

Istog dana u popodnevnim časovima, predsednik je prisustvovao i sastanku UO Inicijative, imajući u vidu da je Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije jedan od potpisnika ove Inicijative i predsednik Asocijacije ujedno i podpredsednik Inicijative, gde se sa ostalim članovima raspravljalo o budućim aktivnostima Inicijative. Pored predstavnika iz Srbije i Hrvatske, sastanku Inicijative su prisustvovali predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Slovačke, Češke, Poljske, Crne Gore, Rusije i Rumunije.

Iz Srbije su, pored predsednika Asocijacije na simpozijumu učestvovali i predstavnik Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost FQCE prof.dr Miloš Jelić i glavna i odgovorna urednica časopisa Kvalitet i izvrsnost Evica Milić.

Na ceremoniji otvaranja 18. simpozijuma 23. marta prof.dr Zoran Punoševac kao predsednik Asocijacije je održao pozdravni govor, obraćajući se učesnicima simpozijuma želeći im uspešan rad u narednim danima, ističući ovom prilikom značaj povezivanja, jačanja i produbljivanja odnosa svih institucija koje se bore za opstanak kvaliteta u regionu.

Kao predsedavajući u popodnevnoj sekciji prof.dr Zoran Punoševac je  izlagao stručni  rad na temu Regionalni pristup unapređenja znanja kao faktora konkurentske prednosti organizacije.

Back To Top
×Close search
Search