skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Poslovno tehnička saradnja sa Institutom za standardizaciju Srbije

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije je potpisala sporazum o poslovno tehničkoj saradnji sa Institutom za standardizacijom Srbije 9. avgusta 2017. godine.

Sporazumom o poslovno-tehničkoj saradnji se predviđa neposredna razmena informacija o pitanjima od zajedničkog interesa u oblasti standardizacije.

Cilj ove saradnje je da se samostalnim i zajedničkim aktivnostima doprinese informisanju i obrazovanju o sistemu nacionalne standardizacije kao i unapređenju infrastrukture kvaliteta u Republici Srbiji, kako bi se svim zainteresovanim stranama omogućilo i učinilo dostupnim sticanje znanja iz oblasti standardizacije odnosno infrastrukture kvaliteta, doprinoseći konkurentnosti privrednih subjekata u Republici Srbiji.

Podsticanje stalne edukacije, zajedničko organizovanje obuka, radionica, stručnih skupova i tribina, promocija srpskih, međunarodnih i evropskih standarda su samo neki od elemenata ovog sporazuma, tako da se najave sličnih projekata mogu očekivati u narednom periodu.

U cilju realizacije ovog sporazuma Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije i Institut za standardizaciju Srbije će se sastajati najmanje dva puta godišnje, u cilju razmatranja pitanja navedenih u ovom sporazumu i unapređenja saradnje.

Back To Top
×Close search
Search