skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs
Plaketa Za Doprinos Razvoju Delatnosti HDMK

Plaketa za doprinos razvoju delatnosti HDMK

U periodu od 16.-18. Marta 2016 godine u Zadru u Hrvatskoj je održana 17. međunarodna konferencija o kvalitetu u organizaciji Hrvatskog društva menadžera kvaliteta pod nazivom KVALITET ČINI RAZLIKU. 

Na ovoj konferenciji prethodnih nekoliko godina aktivno učestvuje i Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije, pa je tako i ove godine Asocijacija dala svoj doprinos ovoj konferenciji.

U okviru ove konferencije održan je i sastanak Upravnog odbora Inicijative za kvalitet zemalja srednje i istočne Evrope,  koju su pokrenuli upravo predsednik Asocicijacije prof.dr Zoran Punoševac i predsednik Hrvatskog društva za menadžere kvaliteta dr.sc Miroslav Drljača.

Prvog dana konferencije predsednik HDMK dr.sc Miroslav Drljača je uručio nagrade i priznanja pojedincima i organizacijama povodom 20 godina postojanja HDMK.  Među organizacijama dobitnicima Plaketa kao najviše priznanje koje dodeljuje HDMK našla se i Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije  a takođe i prof.dr Zoran Punoševac kao predsednik Asocijacije u kategoriji pojedinaca za značajan doprinos razvoju delatnosti Hrvatskog društva menadžera kvaliteta  i kvaliteta uopšte.

Drugog dana konferencije na ceremoniji otvaranja prof.dr Zoran Punoševac je pozdravio sve prisutne učesnike konferencije ispred Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.

Plaketa

Plaketa

Priznanje

Back To Top
×Close search
Search