skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs
Održana Tradicionalna “Nedelja Kvaliteta 2022”

Održana tradicionalna “Nedelja kvaliteta 2022”

prof.dr Zoran Punoševac31. po redu manifestacija »NEDELJA KVALITETA 2022« održana je u periodu od 10. i 11. marta u Beogradu – Privredna komora Srbije (Resavska 13-15), s početkom u 10.00 časova.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE i časopis »Kvalitet i izvrsnost«, pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede (resorno ministarstvo za infrastrukturu kvaliteta) a u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji su  prezentovana saopštenja brojnih eksperata iz Srbije i zemalja iz regiona  koja obrađuju najaktuelnije teme iz oblast kvaliteta i poslovne izvrsnosti. Takođe prezentovani su i primeri dobre prakse među kojima i prošlogodišnjih dobitnika nagrade Oskar kvaliteta.

Tokom dva dana “Nedelje Kvaliteta 2022” ukazalo se na najnovije trendove i zahteve unapređenja kvaliteta na putu ka poslovnoj izvrsnosti, kroz razmenu iskustava i druženja sa poslovnim partnerima.

Kao dugogodišnji učesnik i partner Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost, prof. dr Zoran Punoševac, se ispred Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije obratio učesnicima skupa i poželeo im dobar rad, uz nadu da će tokom dva dana ove manifestacije steći nova iskustva i razmeniti ideje i iskustva iz ove oblasti sa ostalim učesnicima. 

Prof.dr Zoran Punoševac je iskoristio priliku da sve prisutne pozove na 24. nacionalni i 10. međunarodni naučno stručni skup SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURETNOST, na Kopaoniku  u periodu od 18-20. maja 2022.godine sa ciljem razmene iskustava i ideja iz oblasti kvaliteta i standardizacije 

Back To Top
×Close search
Search