skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs
21 SIMPOZIJUM HDMK – KVALITETA – JUČER, DANAS, SUTRA

21 SIMPOZIJUM HDMK – KVALITETA – JUČER, DANAS, SUTRA

U periodu od 18.-20. marta 2020. godine, u hotelu Omorika u Crikvenci (Hrvatska) održava se 21. međunarodni simpozijum o kvalitetu „Kvaliteta – jučer-danas-sutra“. Organizator simpozijuma je Hrvatsko društvo za menadžere kvaliteta.   
Imajući u vidu dugogodišnju saradnju sa Hrvatskim društvom za menadžere kvaliteta, članovi Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije imaju 40% popusta na kotizaciju za učešće na simpozijumu, tj kotizacija za članove Asocijacije iznosi 120 eura.
Svi zainteresovani za učešće na simpozijumu treba da popune obrazac za registraciju radi evidencije i slanja računa. Dodatne informacije o simpozijumu i registracioni obrazac možete pronaći OVDE
Kako bi se ostvario popust na učešće na simpozijumu Hrvatskog društva za menadžere kvaliteta, uslov je izmirena godišnja članarina za 2020.godinu.
Pristupnicu za članstvo u Asocijaciji za kvalitet i standardizaciju Srbije možete popuniti OVDE  nakon čega ćete dobiti predračun sa podacima za uplatu članarine.

Za sva eventualna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Back To Top
×Close search
Search