skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

26. NACIONALNI i 12. MEĐUNARODNI NAUČNO STRUČNI SKUP

SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST

29.05.-31.05.2024.godine

 

ORGANIZATOR

Obaveštavamo Vas da nastavljamo našu tradiciju u organizaciji 26. nacionalnog i 12. međunarodnog naučno-stručnog skupa pod nazivom “SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST”, koji će se održati u periodu od 29. do 31. maja 2024. godine.

Ovaj skup pruža jedinstvenu priliku stručnjacima, istraživačima, studentima i poslovnim ljudima da podele svoja iskustva, najnovija saznanja i inovacije u oblasti sistema menadžmenta.

Svi zainteresovani, autori radova i učesnici pozvani su da  prijave svoje radove i svoje učešće u skladu s definisanim rokovima.

Pozivamo takođe sve zainteresovane organizacije da se prijave na konkurs za nagradu “OBUKOM DO KVALITETA POSLOVANJA” putem linka OVDE. Više detalja o konkursu i samoj nagradi možete pronaći na https://aqss.rs/obukom-do-kvaliteta-poslovanja/.

Radujemo se vašem prisustvu na ovom značajnom skupu i uvereni smo da će doprineti daljem razvoju oblasti sistema kvaliteta.

Do početka naučno stručnog skupa ostalo je još

 

Back To Top
×Close search
Search