skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Svečana dodela priznanja

Poštovani,

Organizaciju čine njeni zaposleni i predstavljaju jedan od najznačajnijih resursa koje organizacija poseduje, a koji uz adekvatno vođstvo top menadžmenta daju izvrsne rezultate. Stoga ulaganje u razvoj i obrazovanje svojih zaposlenih se smatra potrebom kako bi se opstalo na stalno rastućem tržištu.

Iz tog razloga Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije, ove godine dodeljuje dugo najavljivana priznanja organizacijama koje su postigle izuzetne rezultate na polju ulaganja u kompetentnost i obuku svojih zaposlenih.

Kao udruženje koje je svoj rad posvetilo unapređenju kvaliteta u svim segmentima, smatramo da organizacije koje ulažu u svoje zaposlene zaslužuju da dobiju ovo priznanje.

Ukoliko smatrate da Vaša organizacija treba da se nađe na spisku nagrađenih, možete se prijaviti na konkurs i popuniti upitnik OVDE , nakon čega će komisija sagledati prispele prijave i doneti konačnu odluku.

Svečana dodela priznanja će se održati na otvaranju 24. nacionalnog i 10. međunarodnog naučno stručnog skupa „SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANjE I KONKURENTNOST“ na Kopaoniku, 19. maja 2022.godine.

Ulaganjem u ljude dobićemo najviše

Sa poštovanjem,

Prof.dr Zoran Punoševac, predsednik

Back To Top
×Close search
Search