skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Uvažene kolege, dragi Zorane, još uvek su sveži izuzetno povoljni utisci sa upravo završenog skupa na Kopaoniku. Teško da mogu da nađem prave reči koje bi opisale moje izvanredne utiske. Mislio sam prošle godine da ste dostigli vrh. Sada vidim da sam pogrešio, budući da se vaš vrh ne samo ne vidi, već se i ne nazire. Dakle, samo napred, a ja ću uvek – kad god i koliko god budete smatrali za potrebno – da se angažujem i pomognem

Zahvaljujem na izuzenoj organizaciji i domaćinskoj atmosferi

Poštovani organizatori, dragi moj Zorane, svoje mišljenje sam izneo u anketi – iskreno i u nameri da Skup dugo, dugo traje, a da se poboljšanja nikada ne zaustave. Želim još jednom da izrazim svoje oduševljenje skupom, ali i da se tebi i svim tvojim divnim saradnicima – tako efikasnim i efektivnim, a tako tihim i diskretnim, gotovo nečujnim i nevidljivim, od srca zahvalim na gostoprimstvu i predivno provedenom vremenu na Kopaoniku. 

Poštovani i dragi kolega i prijatelju, još jednom Ti se zahvaljujem na divnom gostoprimstvu i srdačnosti. Od srca Ti čestitam na uspešno organizovanom jubilarnom naučnom stručnom skupu i želim da i svi budući budu uspešni kao što je bio ovaj 20.

Želim ovim putem još jednom zahvaliti na gostoprimstvu koje ste nam pružili. Prema mojem skromnom sudu, ovaj skup bio je uspješniji nego neki prethodni, bilo je više ljudi, radovi su bili kvalitetniji. Ovaj put su i predstavnici državnih organa i institucija bili prisutni cijelo vrijeme što je dobar predznak i dobra poruka. Uložio si, zajedno sa suradnicima, veliki napor je nije lako organizirati ovakav skup.

Poštovani prof. Punoševac, od srca se zahvaljujem na pozivu na Vaš uvaženi skup. Zaista sam neizmjerno ponosna što sam mogla učestvovati. Već danas sam prenijela studentima iskustva i primjere uspješne prakse kvalitete u Srbiji i Crnoj Gori. Hvala Vam na mnogim idejama koje sam čula na skupu i o kojima ću sada intenzivno razmišljati. Iskrene čestitke na izvrsnoj organizaciji u svakom pogledu.

Back To Top
×Close search
Search