skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Uvažene kolege, dragi Zorane, još uvek su sveži izuzetno povoljni utisci sa upravo završenog skupa na Kopaoniku. Teško da mogu da nađem prave reči koje bi opisale moje izvanredne utiske. Mislio sam prošle godine da ste dostigli vrh. Sada vidim da sam pogrešio, budući da se vaš vrh ne samo ne vidi, već se i ne nazire. Dakle, samo napred, a ja ću uvek – kad god i koliko god budete smatrali za potrebno – da se angažujem i pomognem

Zahvaljujem na izuzenoj organizaciji i domaćinskoj atmosferi

Poštovani organizatori, dragi moj Zorane, svoje mišljenje sam izneo u anketi – iskreno i u nameri da Skup dugo, dugo traje, a da se poboljšanja nikada ne zaustave. Želim još jednom da izrazim svoje oduševljenje skupom, ali i da se tebi i svim tvojim divnim saradnicima – tako efikasnim i efektivnim, a tako tihim i diskretnim, gotovo nečujnim i nevidljivim, od srca zahvalim na gostoprimstvu i predivno provedenom vremenu na Kopaoniku. 

Poštovani i dragi kolega i prijatelju, još jednom Ti se zahvaljujem na divnom gostoprimstvu i srdačnosti. Od srca Ti čestitam na uspešno organizovanom jubilarnom naučnom stručnom skupu i želim da i svi budući budu uspešni kao što je bio ovaj 20.

Želim ovim putem još jednom zahvaliti na gostoprimstvu koje ste nam pružili. Prema mojem skromnom sudu, ovaj skup bio je uspješniji nego neki prethodni, bilo je više ljudi, radovi su bili kvalitetniji. Ovaj put su i predstavnici državnih organa i institucija bili prisutni cijelo vrijeme što je dobar predznak i dobra poruka. Uložio si, zajedno sa suradnicima, veliki napor je nije lako organizirati ovakav skup.

Poštovani prof. Punoševac, od srca se zahvaljujem na pozivu na Vaš uvaženi skup. Zaista sam neizmjerno ponosna što sam mogla učestvovati. Već danas sam prenijela studentima iskustva i primjere uspješne prakse kvalitete u Srbiji i Crnoj Gori. Hvala Vam na mnogim idejama koje sam čula na skupu i o kojima ću sada intenzivno razmišljati. Iskrene čestitke na izvrsnoj organizaciji u svakom pogledu.

Hvala Vam na mogućnosti da objavimo rad  na odlično organizovanoj konferenciji, lepim trenucima i korisnim saznanjima.

Hvala Vam puno na gostoprimstvu i duhu pravog domaćina koji ste pokazali za vrijeme konferencije, zahvaljujem se u moje lično ime i u ime mojih saradnika. Konferencija je bila veoma zanimljiva i korisna.

Želim da se zahvalim na odlično organizovanoj konferenciji i divnoj prilici za lepo i korisno druženje.

Poštovani i na ovaj način izražavam i potvrđujem sve ono što sam i lično iskazao tokom tri dana skupa: duboko poštovanje za ono što Asocijacija radi već tolike godine, i da se stvarno ponosim što sam deo svega toga, i dajem skroman doprinos, i što Vas sve mogu smatrati svojim prijateljima.

U ime mojih koleginica i u svoje lično ime zahvaljujem se na izuzetnoj dobrodošlici i gostoprimstvu na našem prvom učešću na Vašem skupu, a sasvim sam sigurna na prvom od mnogih koji slede u budućnosti. Kvalitet je naš profesionalni i lični izbor i misija i zahvalni smo što ćemo imati priliku da doprinesemo unapređenju kvaliteta i širenju svesti uz kolege koje okuplja Vaša Asocijacija za kvalitet. Još jednom hvala na gostoprimstvu, izuzetne pohvale Vama i Vašim saradnicima za organizaciju celokupnog skupa.

Želimo da vam se zahvalimo ispred Centra za kvalitet Fakulteta inženjerskih nauka, Univerziteta u Kragujevcu na uspešnoj organizaciji XX nacionalnog i VI međunarodnog naučno stručnog skupa i tome što ste doprineli pozitivnoj slici Fakulteta inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Zahvaljujem  Vam na toplom i dirljivom dočeku. Vi uvjek radite organizaciju konferencije od srca a ta toplina se ne može opisati… Želim Vam puno uspjeha u radu.

Sve čestitke, za organizaciju, rad i atmosferu na naučno stručnom skupu, koji ste osmislili, organizovali i vodili. Svaka čast, za poštovanje.

Back To Top
×Close search
Search