skip to Main Content

Dobrodošli

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije svakodnevno sprovodi  aktivnosti na afirmaciji sistema kvaliteta u svim segmentima društva  kroz razmenu znanja, ideja i iskustava, radi postizanja konkurentnosti  privrede

Budite u Kontaktu

E-mail: office [at] aqss.rs
Telefon: +381 37 410 710
Adresa: Čupićeva 4/3, 37000 Kruševac, Srbija

Naša Lokacija

+381 37 410 710 office [at] aqss.rs

Poštovane kolege, prijatelji, saradnici i poštovaoci kvaliteta,

Pandemija uzrokovana COVID-19 virusom donela je velike poremećaje u svakodnevni život ljudi širom planete. Iako smo se svakodnevno susretali sa brojnim negativnim posledicama COVID-19, ova situacija je ostavila i neke pozitivne efekte koji se održavaju na sve aspekte života a koje treba razumeti kao priliku za ostvarivanje trajnih društvenih promena.

Vreme krize je pogodno upravo za razmišljanja o kvalitetu na svim nivoima i svim aspektima, jer COVID-19 je upravo test, izazov koji nam je pružio priliku da živimo drugačije i da sagledamo stvari iz drugog ugla.

Iz tog razloga pozivamo vas da svako u svom domenu da  svoj lični doprinos razvoju i unapređenju kulture kvaliteta pišući rad iz jedne od ponuđenih tematskih oblasti.

22. NACIONALNI i 8. MEĐUNARODNI NAUČNO STRUČNI SKUP

SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST

25.11.-27.11.2020.godine

Kopaonik, hotel Kraljevi Čardaci SPA

ORGANIZATOR

SUORGANIZATOR

U SARADNJI SA

Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu XXII nacionalnog i VIII međunarodnog naučno stručnog skupa SISTEM KVALITETA USLOV ZA USPEŠNO POSLOVANJE I KONKURENTNOST koji će održati 25.11.-27.11.2020. godine  sa ciljem razmene znanja, iskustava i ideja.

Bilo bi nam zadovoljstvo da učestvujete na naučno stručnom skupu i da na taj način doprinesete njegovoj uspešnosti i nastavku tradicije.

Back To Top
×Close search
Search